Waarom (WordPress) websites een goede beveiliging nodig hebben zoals een malware scanner, Firewall en goed SSL certificaat.

7 Feiten over WordPress beveiliging

Er is geen twijfel over mogelijk, deze cijfers leiden tot één conclusie: websitebeveiliging is echt heel belangrijk.

W

We hebben 7 verschillende statistieken verzameld die laten zien waar de grootste risico’s zijn voor websites van kleine bedrijven en waarom cybersecurity een topprioriteit is voor veel website-eigenaren. (Trouwens, dit zijn geweldige statistieken om met uw klanten te delen om hen te informeren over het belang van cybersecurity!)

Wordpress beveiliging

> De gemiddelde website wordt 94 keer per dag aangevallen. Natuurlijk mislukken de meeste van deze aanvallen. Maar uiteindelijk zal een van hen slagen. En er is maar één succesvolle aanval nodig om een wereld van problemen voor de website-eigenaar te veroorzaken. Bron: SiteLock Annual Security Review.

> 43% van de cyberaanvallen is gericht op kleine bedrijven Sommige mensen denken dat alleen grote bedrijven zich zorgen hoeven te maken over cyberaanvallen. Helemaal niet waar! Bijna de helft van de cyberaanvallen is gericht op kleine bedrijven, omdat ze gemakkelijker doelwitten zijn voor hackers. Bron: Verizon 2020 Data Breach Investigation Report.

> WordPress-sites hebben 3x zoveel kans op malware Hackers richten zich vaak op WordPress en andere open-source CMS-websites, simpelweg omdat ze populair zijn. Zodra een hacker een exploit ontdekt, kunnen ze 1.000 websites hacken. Bron: SiteLock Annual Security Review.

> Er zijn momenteel ongeveer 12,8 miljoen sites geïnfecteerd met malware. Bijna 1 op de 100 websites is momenteel besmet met malware. Dat komt neer op ongeveer 12,8 miljoen websites die momenteel zijn gehackt / geïnfecteerd. Bron: SiteLock Annual Security Review.

> 88% van de gehackte websites staat niet op de zwarte lijst Daarom is het geen goed idee om te vertrouwen op blacklist-monitoring om beveiligingsproblemen met uw website te detecteren. Uw site kan wekenlang geïnfecteerd zijn voordat deze aan een zwarte lijst wordt toegevoegd! Bron: SiteLock Annual Security Review.

> Ongeveer de helft van de datalekken wordt veroorzaakt door websitehacks Uit het Data Breach Investigation Report van Verizon bleek dat 43% van de datalekken werd veroorzaakt door het hacken van websites. Bron: Verizon 2020 Data Breach Investigation Report.

> Aanvallen op webapplicaties in 2020 met 800% toegenomen Meer dan 4 miljard webapplicatie-aanvallen werden geblokkeerd in de eerste helft van 2020, wat een stijging van 8x was ten opzichte van het voorgaande jaar. Bron: CDNetworks.

Alleen al in het afgelopen jaar hebben we een toename gezien van het aantal zero-day exploits die door hackers worden gebruikt om organisaties in alle sectoren te treffen. Het meest recente voorbeeld is de Heartbleed-bug die in april 2014 werd ontdekt.

De reden voor deze groei is dat hackers steeds slimmer en geraffineerder worden met hun aanvallen. De meest voorkomende aanvalsvectoren zijn phishing, malware, ransomware en social engineering.

De meest voorkomende vorm van cybercriminaliteit is fraude of identiteitsdiefstal, wat zo eenvoudig kan zijn als iemand die uw creditcardgegevens steelt of zo complex als hackers die uw computer overnemen en malware installeren waarmee uw gegevens worden gestolen.

Marketo – eCommerce & Multivendor Marketplace Woocommerce WordPress Theme

Marketo biedt een aantal krachtige functies, waaronder een geavanceerde zoekfunctie, een geïntegreerde vergelijkingsfunctie, een geïntegreerde verzendmodule, een geïntegreerde betalingsmodule, een geïntegreerde kortingsmodule en een geïntegreerde beoordelingsmodule.

Woocommerce Security Plugins

Een security plugin is een essentieel onderdeel van elke WordPress-website. Het biedt een uitgebreide beveiligingsoplossing met een firewall, malware-scans, brute force-bescherming en meer. Het helpt ook bij het beheren van gebruikersrechten, het beveiligen van bestanden en het beheren van de beveiligingsinstellingen.

Er zijn verschillende plugins die je kunt gebruiken om je WooCommerce-website te beveiligen. De meest populaire zijn Wordfence, iThemes Security, Sucuri Security en All In One WP Security & Firewall.

Wordfence biedt een uitgebreide beveiligingsoplossing met een firewall, malware-scans, brute force-bescherming en meer. All In One WP Security & Firewall biedt ook een uitgebreide beveiligingsoplossing, maar met meer opties voor het beheren van gebruikersrechten, het beveiligen van bestanden en het beheren van de beveiligingsinstellingen.

De meest gedownloade plugin voor WordPress-beveiliging is Wordfence, gevolgd door iThemes Security, Sucuri Security en All In One WP Security & Firewall.

De plugin met de beste rating is All In One WP Security & Firewall, gevolgd door Wordfence, iThemes Security en Sucuri Security.